Centrala motan 24 kw dedeman

Descoperă centrala termică Motan de 24 kW disponibilă la Dedeman, soluția ideală pentru încălzirea eficientă a locuinței tale.

O centrală termică reprezintă inima sistemului de încălzire al unei case. Centrala Motan 24 kW oferită de Dedeman este proiectată pentru a asigura confortul termic în locuință, oferind eficiență și performanță.

Performanță și eficiență

Centrala termică Motan 24 kW este concepută pentru a furniza căldură în mod eficient, asigurând o temperatură constantă în toate camerele. Cu o putere de 24 kW, această centrală poate face față nevoilor de încălzire ale unei locuințe medii sau mai mari.

Pe lângă performanța sa, această centrală se remarcă și prin eficiența energetică, contribuind astfel la reducerea facturilor la încălzire.

Caracteristici tehnice

Centrala Motan 24 kW beneficiază de o serie de caracteristici tehnice ce o fac o alegere ideală pentru încălzirea locuinței:

Caracteristică Beneficiu
Putere: 24 kW Asigură încălzirea eficientă a unei locuințe medii sau mai mari.
Clasă energetică Contribuie la reducerea consumului de energie.
Funcții de siguranță Asigură protecția și securitatea în funcționare.

Instalare și întreținere

Instalarea unei centrale termice este esențială pentru funcționarea optimă. Recomandăm contactarea unui specialist autorizat pentru instalare, iar pentru menținerea performanței, este necesară întreținerea regulată a centralei conform recomandărilor producătorului.

Garantie si asistență

Produsul beneficiază de garanție conform legislației în vigoare. În plus, poți beneficia de asistență și suport din partea echipei Dedeman pentru orice informații suplimentare sau eventuale întrebări legate de funcționare și întreținere.

Frequently asked questions

Cât de eficientă este centrala termică motan 24 kw?

Centrala termică Motan 24 kW se remarcă prin eficiența energetică, contribuind la reducerea consumului de energie.

Ce trebuie să fac pentru întreținerea centralei?

Pentru menținerea performanței, este recomandat să realizezi întreținerea regulată conform instrucțiunilor producătorului și să te asiguri că un specialist verifică periodic centrala termică.

Este instalarea centrală termică o sarcină dificilă?

Instalarea unei centrale termice trebuie făcută de către un specialist autorizat pentru a asigura funcționarea corectă și sigură a acesteia.


Vezi și:

Eufrosina

ad516503a11cd5ca435acc9bb6523536?s=150&d=mm&r=gforcedefault=1

Photo of author

Eufrosina

Lasă un comentariu